Daadkracht | Meta Advies

Erica Hehenkamp zorgt ervoor dat het niet bij goede ideeën blijft, maar dat uw
plannen daadwerkelijk van de grond
komen.

 

voor een goed doel, dat bij mij past,
bied ik graag 2 dagen gratis advies.

 

 

Daadkracht

Wanneer u de veranderkracht in uw organisatie tijdelijk wilt versterken ben ik u graag van dienst als veranderregisseur, interimmanager, projectleider e.d.


Lees meer...

Meneer Fotowat heeft met zijn broer een winkel in Isfahan. Daar hangt hun werk en je kunt ze daar ook aan het werk zien. Zijn mooiste werk heeft hij thuis. Ik heb de eer gehad om dat een keer te mogen bewonderen, uiteraard met een loep. Ik ben zeer onder de indruk van deze kunstenaar met een kwast met slechts enkele haren.
Tijdens een reis door India kwam ik in Udaipur en liep ook daar een winkel binnen met miniaturen. Ik vertelde de miniaturist dat ik al werk uit Isfahan had. Toen ik de naam van meneer Fotowat noemde glimlachte hij en vertelde dat ze goede vrienden zijn. Bij mijn volgende bezoek aan Isfahan was mijn bezoek aan Udaipur al bekend.
Kunst en ambacht verbindt en kent geen grenzen.

“Hafez” van dhr. Fotowat, Isfahan Iran.
Sinds mijn reizen naar Iran ben ik enorm gaan houden van miniaturen. Deze afbeelding van de dichter Hafez is slechts 2,5 x 6,5 cm!

 

sluit

Er zijn verschillende mogelijkheden om u met daadkracht bij te staan. U kunt bijvoorbeeld denken aan.

Regievoering
Wanneer u behoefte heeft aan extra veranderkracht bij de realisatie van uw plan, kan ik u van dienst zijn als regisseur. Mijn taak is om te zorgen dat het bouwproces gaande blijft en dat er voldoende focus op blijft. Als opdrachtgever behoudt u de eindregie over het proces.

Interim-management
Ik help u bij het bouwen van een nieuwe organisatie, een netwerk of nieuw onderdeel, vanuit de rol van interimmanager. Ik maak tijdelijk deel uit van de organisatie of het systeem en heb daarmee een grotere rol in het geheel. Met alle plezier bouw ik het nieuwe met u, en zorg ik dat het staat en werkt in al zijn facetten!

Gezamenlijk ondernemerschap
Bij een goed idee, een innovatie kunnen we tot het plan komen om samen te gaan optrekken bij het realiseren van een nieuwe dienst, een nieuwe activiteit. Door de krachten (al of niet tijdelijk) te bundelen zijn we sterker en kunnen we meer bereiken. Ik zet mijn kennis en ervaring op het gebied van vernieuwing en op het gebied van zorg en welzijn graag in om nieuwe initiatieven mee van de grond te trekken!