Stuwkracht | Meta Advies

Erica Hehenkamp zorgt ervoor dat het niet bij goede ideeën blijft, maar dat uw
plannen daadwerkelijk van de grond
komen.

 

voor een goed doel, dat bij mij past,
bied ik graag 2 dagen gratis advies.

 

 

Stuwkracht

Al vele jaren lever ik met veel plezier een bijdrage aan de ontwikkeling van professionals en managers, o.a. in opleidingen, MD-trajecten en in coaching.
Het zijn het interessante en spannende tijden. Het vraagt wat van jezelf om niet alleen goed te zijn in wat je doet, maar dat ook te blijven.


Lees meer...

Naast mijn fascinatie voor taal, ben ik ook zeer geboeid door het effect van beeld. Dat is mogelijk nog veel sterker dan dat van taal. Neem nou deze twee vrouwen. Ik kan in taal nauwelijks vatten wat ze uitbeelden en representeren. Ik laat daarom graag het beeld voor zich spreken, zowel op mijn website als in mijn werk.

“Vrouw” en “Petit Femme” van Liesbeth Rutten
De ranke vrouwenbeelden die zij maakt tonen kracht en kwetsbaarheid. Bovendien vind ik het prachtige silhouetten.

sluit

Aan de slag met je eigen professionaliteit
Voor professionals in het sociaal domein heb ik een kort aanbod bestaande uit een werksessie in een grotere groep. Meer informatie: Aan de slag met Professionele Identiteit

 

Professionele ontwikkeling
Voor professionals en managers, die behoefte hebben aan het herijken van hun professionele identiteit is er een kort coachingstraject, dat voornamelijk bestaat uit coaching op afstand (e-coaching). Jij hebt de regie, ik help je verder.

 

Next step
Ben je toe die toe aan een volgende stap in je werk? In een kort traject, dat een mix is van face-to-face coaching en e-coaching, werken we aan de thema’s, die voor jou van belang zijn bij het maken van die stap.

 

Conflictcoaching
Is er een situatie waarbij de samenwerking zo stroef verloopt dat hulp gewenst is, dan kan conflictcoaching een passende oplossing zijn.  Een dergelijk traject bestaat uit coaching van alle betrokkenen en is er op gericht dat de betrokkenen zelf de samenwerking verbeteren en het ontstane verschil van mening oplossen.